OPENPOORTENDAG ZONDAG 7 MEI 2017 !!

19 graden en zonnig weer. Met zo´n weersverwachting voor komende zondag 7 mei kan de OpenPoortenDag in Buggenum zich nu al in de handen wrijven. Beter kun je je niet wensen bij het kijken naar een mooie diversiteit aan kunst in de prachtige tuinen van dit mooie Maasdorp.

Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen ? Stuur een e-mail

KUNST

Ook dit jaar heeft de selectiecommissie weer een mooie en diverse keus aan kunst gemaakt. Naast fotografie en tekeningen; keramiek, en sculpturen; installaties en assemblage is er ook beeldhouwkunst en glaskunst te zien.  Zo’n dertig kunstenaars doen dit jaar mee aan de OpenPoortenDag. De geselecteerde deelnemers komen uit de eigen regio, uit het hele land, en verder uit België en Duitsland. Sommige werken worden speciaal voor OpenPoortenDag gemaakt. Zoals ieder jaar vindt u de kunstenaar bij zijn of haar werk. Een gesprek wordt op prijs gesteld.

Op onze Facebook-pagina presenteren we de verschillende deelnemers. (klik voor directe link)

Zit het hoofd even vol met kunst? Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is een aantal horecagelegenheden in het dorp en daarnaast zorgen verschillende verenigingen voor een hapje en een drankje op terrassen. In het programmaboekje vindt u meer informatie. Daar vindt u ook meer informatie over het mooi samengestelde muziekprogramma.

Niek Geelen

---

Inge Reisberman

---

Monique Lipsch

---

PRAKTISCH

De OpenPoortenDag vindt dit jaar op 7 mei plaats. Van 11 tot 18 uur is het werk van de vele kunstenaars te zien. De organisatie heeft een route uitgestippeld, zodat u er zeker van kunt zijn alles te zien. De entree is € 5,- (kinderen tot twaalf jaar gratis). Bij de entree krijgt u het boekje met de route en het overzicht van kunstenaars overhandigd. 

Tot 7 mei !!

Voor meer informatie: www.openpoortendag.nl