naar de site

OPENPOORTENDAG ZONDAG 7 MEI 2017 !!

Het is lente. Dat betekent dat OpenPoortenDag in zicht komt. Zondag 7 mei is het weer zover. Dan opent Buggenum haar poorten en toont het weer een boeiende verscheidenheid aan kunstvormen in de mooie diepe tuinen van dit Maasdorp.

Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen ? Stuur een e-mail

Eer Dirkx

KUNSTENAARS

Ook dit jaar heeft de selectiecommissie weer een mooie en diverse keus gemaakt.  Zo’n dertig kunstenaars doen dit jaar mee aan de OpenPoortenDag. De kunstenaars komen zowel uit de eigen regio, uit de rest van het land en uit de buurlanden. Naast fotografie, tekeningen, keramiek, sculpturen, installaties, assemblages, is er ook beeldhouwkunst en glaskunst te zien. Sommige werken worden speciaal voor OpenPoortenDag gemaakt. Zoals ieder jaar vindt u de kunstenaar bij zijn of haar werk. Een gesprek wordt op prijs gesteld.

 Op onze Facebook-pagina presenteren we verschillende deelnemende kunstenaars.  Neem er vooral eens een kijkje. LINK NAAR FACEBOOK

Geesien Postema

ZITJES

Dankzij de positieve reacties die we van bezoekers kregen op de zitgelegenheden die de bewoners van Buggenum langs de route van OpenPoortenDag hadden gecreëerd, zal ook dit jaar die oproep worden geplaatst.

Lia Koster

PRAKTISCH

De OpenPoortenDag vindt dit jaar op 7 mei plaats. Van 11 tot 18 uur is het werk van de vele kunstenaars te zien. De organisatie heeft een route uitgestippeld, zodat u er zeker van kunt zijn alles te zien. De entree is €5,- (kinderen tot twaalf jaar gratis). Bij de entree krijgt u het boekje met de route en het overzicht van kunstenaars overhandigd. 

Dat OpenPoortenDag een evenement is dat door het dorp gedragen wordt, mag duidelijk zijn. Verschillende verenigingen uit Buggenum helpen om deze dag tot een succes te maken: van het verzorgen van de catering tot het dorp verkeersvrij maken.

Tot 7 mei!

Voor meer informatie: www.openpoortendag.nl