logo-tbv-site3
NIEUWSBRIEF 2019 - I OpenPoortenDag 12 mei 2019 Weergaveproblemen ? Klik hier voor de webversie.
20180506 OPD 45518
Zondag 12 mei is het weer zover. Dan opent Buggenum haar poorten voor de 17e maal. In het dorp valt er nog weinig van te merken, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor OpenPoortenDag al in volle gang. Zo zijn de deelnemende kunstenaars geselecteerd en aan hun poorten gekoppeld. Het is de organisatie weer gelukt om een boeiende verscheidenheid aan kunstvormen bij elkaar te brengen.
Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen ? Stuur een e-mail
anny veldkamp
Annie Veldkamp
KUNSTENAARS
Zo’n 29 kunstenaars doen dit jaar mee aan de OpenPoortenDag. De diversiteit is ook dit jaar weer groot. Video en muziek, beelden, schilderijen, fotografie: het is maar een greep uit de kunstvormen die getoond zullen worden. Ook dit jaar zijn de kunstenaars weer enthousiast aanwezig bij hun werk. Dit jaar zal voor het eerst het buitenterrein van de voormalige steenfabriek bij OpenPoortenDag betrokken worden. In een volgende nieuwsbrief besteden we aandacht aan de bijzondere installatie die daar zal staan. Op onze website en op onze Facebook-pagina presenteren we verschillende deelnemende kunstenaars. Neem een kijkje en volg ons voor de laatste updates.
facebook
peterschudde2
Peter Schudde
ZITJES
Langs de route van OpenPoortenDag zullen de bewoners van Buggenum er ook dit jaar weer voor zorgen dat er genoeg zitgelegenheden langs de route van OpenPoortenDag gecreëerd zullen worden
ems willems 2
Ems Willems
PRAKTISCH
De OpenPoortenDag vindt dit jaar op zondag 12 mei plaats. Van 11 tot 18 uur is het werk van de vele kunstenaars te zien. De organisatie heeft een route uitgestippeld, zodat u er zeker van kunt zijn alles te zien.
De entree is €5,- (kinderen tot twaalf jaar gratis). Bij de entree krijgt u het boekje met de route en het overzicht van kunstenaars overhandigd.
Dat OpenPoortenDag een evenement is dat door het dorp gedragen wordt, mag duidelijk zijn. Verschillende verenigingen uit Buggenum helpen om deze dag tot een succes te maken: van het verzorgen van de catering tot het dorp verkeersvrij maken.
Tot 12 mei! Voor meer informatie: www.openpoortendag.nl