logo-tbv-site3
NIEUWSBRIEF 2019 - III OpenPoortenDag 12 mei 2019 Weergaveproblemen ? Klik hier voor de webversie.
12 mei staat voor OpenPoortenDag staat voor kunst, tuinen, muziek, gezelligheid en eigenlijk altijd mooi weer. Buggenum opent haar poorten en u bent van harte welkom. Een gemarkeerde route leidt langs alle kunstenaars en de te bezoeken tuinen. In het programmaboekje vindt u diezelfde route en een overzicht met speeltijden van de muziekgroepen.
De toegang is 5 euro. Kinderen tot twaalf jaar zijn gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid, prettige horeca en er zijn mooie zitjes langs de route. Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen ? Stuur een e-mail
01
02
03
Voor de kunstliefhebbers is goed om te weten dat OpenPoortenDag de traditionele kunstdisciplines zeker in ere houdt, maar tegelijkertijd ook een podium biedt aan kunstenaars die disciplines mengen of een geheel eigen weg inslaan.
De organisatie van OpenPoortenDag hoopt dat de bezoeker geraakt wordt door de getoonde kunst: van ontroering tot verbazing en van een lachaanval tot afkeuring, alles mag. En heeft u een vraag of commentaar? De kunstenaars zijn altijd aanwezig en te herkennen aan het OPD-naambordje en stellen een gesprek op prijs! We hopen u te zien op 12 mei.
Voor meer informatie: www.openpoortendag.nl
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
facebook