naar de site

OPENPOORTENDAG ZONDAG 6 MEI 2018 !!

De OpenPoortenDag komt er weer aan, de voorbereidingen zijn in volle gang. Zondag 6 mei opent Buggenum weer haar poorten en kunt u genieten van verschillende kunstvormen die getoond worden in de diepe mooie tuinen van dit levendige dorp aan de Maas.

Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen ? Stuur een e-mail

Ingrid Capozzi

KUNSTENAARS

De selectiecommissie heeft opnieuw mooie vormen van kunst naar Buggenum gehaald. Dit jaar staat vooral in het teken van de beeldende kunst: brons, glas, hout en keramiek, ook gedichten zult u tegenkomen. Daarbij zijn er een aantal kunstenaars die speciaal voor de OpenPoortenDag een installatie maken of performance geven. Één verrassende installatie is van drie kunstenaars in een leegstaand huis! Alle kunstenaars zijn bij hun werk aanwezig, waardoor u nog meer gevoel bij de kunst krijgt.

Op onze website en op onze Facebook-pagina presenteren we verschillende deelnemende kunstenaars.

Neem een kijkje en volg ons voor de laatste updates.  

Marlies Brandts

ZITJES

Dankzij de positieve reacties die we van bezoekers kregen op de zitgelegenheden die de bewoners van Buggenum langs de route van OpenPoortenDag hadden gecreëerd, zal ook dit jaar die oproep worden geplaatst.

Eric Toebosch

PRAKTISCH

De OpenPoortenDag vindt dit jaar op 6 mei plaats. Van 11 tot 18 uur is het werk van de vele kunstenaars te zien. De organisatie heeft een route uitgestippeld, zodat u er zeker van kunt zijn alles te zien. De entree is €5,- (kinderen tot twaalf jaar gratis). Bij de entree krijgt u het boekje met de route en het overzicht van kunstenaars overhandigd. 

Dat OpenPoortenDag een evenement is dat door het dorp gedragen wordt, mag duidelijk zijn. Verschillende verenigingen uit Buggenum helpen om deze dag tot een succes te maken: van het verzorgen van de catering tot het dorp verkeersvrij maken.

Tot 6 mei!

Voor meer informatie: www.openpoortendag.nl